Catering

Caféer

Efter et hyggeligt cafébesøg er prikken over i’et, at man lige får tilbudt et lille bolche, et stykke chokolade eller en smagfuld og knasende karamel. De søde lækkerier kan placeres fremme ved kassen, så alle kunderne kan få glæde af de søde sager, inden de siger på gensyn til caféen.

Restauranter

Selvom de fleste er godt mætte efter et restaurantbesøg, så er der ofte lige plads til lidt til den søde tand. Servér den sidste lille glæde til jeres gæster med små bolcher, kaffesmagende chokolader eller slikkepinde til de små hoveder. Så slutter restaurantbesøget altid på toppen.

Frisører

Stil de søde lækkerier frem ved disken, og lad kunderne nyde de smagfulde lækkerier på besøget ved frisøren. Der er søde slikkepinde til de små, der er helt nye i frisørverdenen. Men der er også kaffechokolader, pebermyntebolcher og meget mere til de voksne besøgende.

Supermarkeder

Et besøg i supermarkeder kan hurtigt blive en hektisk oplevelse for mange danskere. Gør turen forbi supermarkedet lidt nemmere ved at tilbyde kunderne et lille stykke chokolade, et knasende bolche eller en slikkepind til børnene, der er med på tur. En simpel gestus, der gør hele shopping oplevelsen meget bedre.