Varianter

Find din favorit

Sour bomb

Kan du klare de syrlige Sour Bombs? Det er som en bombe af surhed, der eksploderer i munden på dig. Sour Bomb er målt til super syrlighed på Sourmeteret. Spring bomben i munden, og se om du kan klare surheden.

Popping candy

Popping Candy i jordbær eller æblesmag er små klumper, der popper på tungen. De små, syrlige klumper eksploderer i munden med en lækker smag af syrlige æbler eller sure jordbær.

XXL Sour Spray

Åbn munden op og spray de syrlige sprays direkte på tungen. Den syrede syrlige smag slår sandelig suverænt igennem, og måler som super på Sour Meter skalaen. Prøv den med alle dine venner og se hvem, der bedst kan holde masken.

Sour Twist

Med Sour Twist for du to produkter i ét. Du får både den syrlige Sour Spray, men samtidig også det sure Sour Powder. En bestseller fra vores nye serie af Sour Devils. Få dit syrlighedsbehov dækket med dette dobbelte produkt.

Sour powder

Sour Powder kan puttes direkte på tungen, eller du kan dyppe de lækre slikkepinde i det sure pulver. Er du verdensmester i surhed, kan du jo bevise det ved at dyppe hele din slikkepind i det syrlige pulver.

Squeeze candy

Det sure slik fra Sour Devils kommer i alverdens forskellige farver, former og smagsvarianter. Squeeze Candy har en lækker og blød konsistens, der smelter på tungen, men efterlader en syrlig smag af enten æble eller jordbær.

Sour spray

En Sour Spray er for dig, der kan klare selv den største surhed. Dig, der kan overvinde surhedens kræfter, og finde din indre djævel frem og besejre syrligheden med blot et enkelt spray.