Varianter

Chocolate coated

Smag på de lækre chokoladeovertrukne lakridser, der smelter på tungen. Den milde mælkechokolade rullet i lakridspulver gemmer en skat af blød og mild lakrids i verdensklasse. En eksklusiv smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Liquorice almonds

Mandler er jo sunde, men for at gøre dem lidt mere spændende, har vi dyppet dem i chokolade og vendt dem i det lækreste lakridspulver. Denne lakridsmandel er den helt perfekte kombination af en knasende mandel, blød chokolade og saltet lakrids.

Gold

En sød, blød og venlig lakridskerne med en vedhængende smag af det lækre chokoladeovertræk. De lækreste chokoladeovertrukne lakridskugler kommer i de smukkeste farver. Køb din yndlings chokoladelakrids i guld, der giver et endnu mere eksklusivt look. Fantastisk smag med et smukt og gyldent overtræk.

Silver

Du går aldrig galt i byen med de chokoladeovertrukne lakridser. Nu kan du vælge de fantastiske lakridser i din yndlingsfarve. Den smukke sølvnuance giver et tvist til den klassiske lakrids, der smager himmelsk.

Bronze

Er din yndlingsfarve også bronze? De chokoladeovertrukne lakridser har aldrig set flottere ud end i den gyldne bronzefarve. Den samme gode smag i nyt overtræk. En sikker vinder til alverdens forskellige lejligheder.

Almonds

Prøv de sprøde mandler overtrukket med chokolade og lakridspulver. En blanding til perfektion, der smager fabelagtigt. Den perfekte snack at tilbyde gæsterne en lørdag aften eller til eftermiddagskaffen efter en lang dag på jobbet.

Salty

Den klassiske saltlakrids slår aldrig fejl. Den bløde lakrids har den perfekte konsistens og helt rette salte smag. En sikker vinder hos alle lakridselskere. En saltlakrids i højeste kvalitet, der har et helt særligt bid og en særlig smagsoplevelse.

White dragee

De hvide chokoladeovertrukne lakridskugler er en bestseller fra LaQris. De hvide kugler gemmer på en sød mælkechokolade og den lækreste lakrids i midten. Afsluttet med en knasende sukkerskal der leverer det bedste bid. Alt det bedste samlet i en lille kugle.

White Dragee stor

Man kan da aldrig få nok lakrids? Prøv vores White Dragee lakridser i den store variant, og nyd de lækre chokoladeovertrukne lakridser i endnu længere tid. Byd din nabo på en smagsoplevelse eller behold dem alle for dig selv.

Gold stor

En vaskeægte guldskat. Få de gyldne lakridskugler i stor version. Man kan aldrig få nok af de fantastiske chokoladeovertrukne lakridskugler fra LaQris, og med en stor version kan I nyde den lækre smag i endnu længere tid.

Silver stor

De smukke og glimrende sølvkugler kan selvfølgelig også fås i stor version. Lakridskuglerne fungerer perfekt som værtindegave eller til at byde alverdens gæster, der lægger vejen forbi.

Bronze stor

De smukkeste bronzekugler er kun endnu smukkere i større mængder. Tag en bid af de lækreste lakridskugler og nyd den søde smag af chokolade i sammenspil med den bløde lakrids.

Assorted tube

Kan du ikke vælge mellem alle de lækre lakridser? Så har vi det perfekte svar til dig nye her. Prøv Assorted Tube, hvor du både får klassiske saltlakridser og chokoladeovertrukne lakridskugler i forskellige farver og smage. Den ideelle løsning for en LaQris elsker.

Vær med i vores univers

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få sjove og spændende nyheder omkring ChoQlat