Varianter

Find din favorit blandt vores lækre varianter af islandsk lakrids

);

Super boltar

Lækre lakridskugler overtrukket med blød mælkechokolade og rullet i lakridspulver. En klassiker fra Lakkris, der hurtigt er blevet en fast gæst til diverse arrangementer i de danske hjem. Den helt perfekte kombination af chokolade og lakrids.

Tvistur

Tvistur er en chokoladestand overtrukket med lakrids. En velsmagende og blød chokolade der er i perfekt balance med den salte lakrids. Kommer i en enkel og fin beholder.

SNJO boltar

Endnu en klassiker fra Lakkris. Snjo Boltar er smagfulde lakridskugler, dyppet i mælkechokolade og overtrukket med dragésukker. Nyd denne lækre sag med eftermiddagsaften, til dessert eller efter en virkelig lang dag på jobbet.

Assorted tube

Kan du ikke vælge, hvilken type du skal vælge fra Lakkris? Så bare rolig. Du kan nu få Lakkris Assorted Tube, hvor du både får de populære Super Boltar, Tvistur og Snjo Boltar

Snjo Boltar stor

Kan man nogensinde få nok lakrids? Næppe. Derfor kan du selvfølgelig også få de lækre Snjo Boltar kugler i en stor beholder. Fungerer perfekt til hyggeaften med hele familien eller som værtindegaven, du skal give i weekenden.

Super Boltar stor

Man bliver aldrig træt af de lækre chokolade- og lakridskugler fra Lakkris. Derfor kan du roligt købe de smagfulde Super Boltar kugler i en stor beholder. Men pas på, de smager så godt, at du lynhurtigt kan blive afhængig.