Uhyggeligt stærke bolcher

Klassikeren gennem 25 år

Classic

Massivt bolche tilsat ægte lakrids og salmiak, overfladen er rullet i DRACULA pulver. Et knasende sprødt bolche!

Mega

Her får man hele 2 smagsoplevelser: DRACULA pulver kombineret med en eksplosion af lakrids, salmiak og krydderier!

Soft

Bløde lakridser med blid salmiak og DRACULA lakridspulver på overfladen. Soft er bidevenlig og et must for alle lakridselskere.

Blood

BLOOD er forførende anderledes: Sød, sur og frugtagtig med et hintaf salmiak og en lækker crunchykerne.

Mix

På opfordring lanceres et MIX af demest populære DRACULA-produkter. Mixet indeholder Classic, Mega, Soft& Blood. Blødt, klassisk og crunchy!

Sour Skulls

Smag de syrlige dødningehoveder, der er ligeså sure som Dracula selv. Besejr de syrlige vingummier med jordbær og æble smag, og vis, at du er stærkere end den mægtige Dracula. Sour Skulls gør dig klar til kamp.

Sweet Teeth

Selv Dracula har brug for lidt til den søde hugtand engang imellem. Sæt tænderne i en sød og lækker vingummi, der kan gøre selv Dracula blød i knæene.

Skulls

Blot en enkelt bid af Draculas saltede og bløde salmiaklakrids, og du er klar til kamp mod selveste Dracula. Dracula skulls med lakridssmag er slik, der bidder igen. De er nemlig overtrukket med stærkt salmiaksukker, der eksploderer på tungen.

Mix

Kom til fest med alle de største stjerner i Dracula verdenen. Favoritterne er samlet og de salte og syrlige lækkerier fra Dracula, får hugtænderne til at løbe i vand hos alle slikelskende vampyrer. 

Coins

Smag på et nyt univers af saltet skum med lakridssmag, der smelter på tungen. Dracula coins har alt det bedste fra alle slikverdener, både skum, salt og stærke eftertoner. Tør du smage?

Sour Coins

Kan du klare syrligheden fra Draculas sour coins? Det syrlige frugtskum med citrus eller jordbærsmag eksploderer i munden, og kun de sejeste slikspisere kan overvinde syrlighedens kræfter.