Varianter

Find din favorit!

Gum roll

Den fedeste Gum Roll er kommet til byen. Sving den som en lasso og fang rumvæsnerne med de lange tyggegummistråler. Kommer både i jordbær og tuttifrutti smag.

Mega Gum Roll

Hey, Gum Rolls fås også i mega størrelse! Er du klar til at tygge om kap med alle vennerne og fange monstre med jeres tyggegummibobler, er Mega Gum Roll det perfekte våben.

Mars Clouds

Hop ombord på en sky af candyfloss, hvor du kan hoppe fra den ene lyserøde sky til den anden. Mars Clouds kredser rundt om planeten Mars, hvor du og alle dine bedste venner er inviteret med til fest.

Giga clouds

På Giga Clouds er der plads til at holde et hel pyjamasfest på en sky af candyfloss. Den lækre candyfloss med jordbærsmag smelter på tungen, og er den perfekte snack til årets fedeste pyjamasfest.

Mars Clouds 3-pak

Hop fra den en candyfloss sky til den anden med Mars Clouds 3-pak. Hver sky består af en ny og spændende smag, der alle selvfølgelig smager himmelsk. Prøv Mars Cloud 3-pak og find din yndlingssmag.

Space Spray

Space Spray får selv de vildeste rumvæsner til at løbe skrigende bort. Blot et enkelt pift af den syrlige Space Spray, og så har du besejret de stærke monstre. Kommer både i æble, jordbær, blåbær og appelsinsmag.

Stjernedrys

Smag på vaskeægte stjernestøv direkte fra stjernerne i AstroKids universet. Her smager stjernestøv nemlig både af syrlige æbler, søde blåbær, lækre citroner og smagfulde jordbær.

Gigant XXl halskæde

De fedeste accessoires i AstroKids universet er dem, der også kan spises. Smid en Gigant XXL-halskæde om halsen og så er du klar til en dag fyldt med sjov og ballade.

Astro pop

Dette er ikke den helt traditionelle slikkepind. En Astro Pop er en slikkepind, der eksploderer i munden. De kommer i alle de lækreste smagsvarianter, så du kan dele med alle dine bedste venner, der skal med på rumrejsen.

Frugt pulver

Det lækre frugtpulver kan hældes direkte fra røret og på tungen, hvor pulveret smelter direkte på tungen. Lige pludselig er det meget nemmere at få det rette antal frugt om dagen.

Salmiak pulver

Salmiak pulver er importeret direkte fra alle de stærke lakridsplaneter i AstroKids universet. Pulveret smelter på tungen og smager af det lækreste lakrids. Salmiak pulver er til dig, der kan klare selv det stærkeste lakrids, og er klar til at tage kampen op med salmiak pulver.

Saturn roller

Tag din Saturn Roller og rul den direkte på tungen. Det er lige netop sådan, den skal bruges. Saturn roller kommer både i jordbær, blåbær og colasmag. Snup din Saturn roller med i farten og nyd den lækre smag.

Big dipper

Big Dipper er AstroKids helt særlige form for slikkepind. Vi vil nemlig ikke have slikkepinde, der hurtigt mister smagen og bliver kedelige. Derfor kan du med Big Dipper dyppe din slikkepind igen og igen i de lækre smagsvarianter, så du aldrig løber tør for den bedste smag.

Star dust

Det er AstroKids universets mest smagfulde stjerner, der har doneret sit stjernestøv til denne knasende lækkerbisken. Stjernestøvet er mast sammen, og har dannet det perfekte slikarmbånd, der er den lækreste accessoires, du kan forestille dig.

Jupiter spray

Tør du smage Jupiter Spray med super sour superkræfter? Jupiter Spray kommer både i jordbær, æble, blåbær- og melonsmag, og de er alle super sour. Kun en sand rumrejsende kan overvinde den sure saft fra en Jupiter Spray.

Fløjte hammer

Indimellem møder man et rumvæsen i Astrokids universet, og så kan man blive nødt til at give dem et gok i nøden. Med den supersoniske fløjtehammer er du klar til kamp, og som en lækker belønning kommer der selvfølgelig slik ud af hammeren, når den har gennemført sin mission.

Neptun XXL spray

Er du klar på at udforske Neptuns vilde natur og de store rumvæsner, der hersker på planeten? Det bliver du med Neptun XXL-spray. En spray der kan udslette alle monstre på sin vej. Få Neptun XXL-spray med både blåbær, kirsebær, jordbær- og æblesmag.

Space tablet

Space Tablet er en fortryllende halskæde, der både ser godt ud og smager fantastisk. Tag en bid af de søde tabletter, mens du går på opdagelse i Astrokids universet.

Cocoon

Den bløde, søde og snoede skumfidus er ligeså lækker, som den lyder. En skumfidus, der smelter på tungen og er ligeså blød som tusinde puder. Cocoon er lige hvad man har brug for efter en lang dag, hvor man har bekæmpet de vildeste rumvæsner fra AstroKids universet.

Fireblaster

Er du klar til at slukke ilden? Ilden er brudt ud, men bare rolig, du har en Fireblaster lige ved hånden. Sluk branden med blot et enkelt pift med de nye og lækre Fireblasters.

Jet spray

Dit Jet fly er klar til afrejse, så hop ombord. Vi rejser ud i det spændende AstroKids univers, hvor Jet Spray er din bedste ven. Et fly der indeholder vidunderlig slik-spray, der holder dig frisk til hele flyveturen.

Popping Moondust

Slikkepinde med vilde månesten, der eksploderer på tungen! Prøv de sjove Moondust-sten, der popper og springer i hele munden. De små slikkepinde kommer både i æble- og jordbærsmag.

Fizz Candy

De bobler som en vaskeægte sodavand, og de ligner små udgaver af dine yndlingssodavand, men Fizz Candy er noget helt særligt. Prøv en Fizz Candy med enten cola, appelsin eller lemon-lime smag og smag boblerne på en helt ny måde.